Pačinda bude Dunajskej Strede chýbať niekoľko týždňov

NETKY.SK • 11 Apríl 2018, 08:16 • 2 min
Pačinda bude Dunajskej Strede chýbať niekoľko týždňov

DUNAJSKÁ STREDA - Futbalisti FC DAC 1904 Dunajská Streda sa nasledujúce týždne budú musieť v boji o najvyššie priečky vo Fortuna lige 2017/2018 zaobísť bez svojej opory.

slovakia

left justify in out

Najlepší strelec mužstva zo Žitného ostrova a jeden z najlepších kanonierov aktuálneho ligového ročníka sa zranil v nedeľňajšom stretnutí 4. kola nadstavbovej skupiny o 1. - 6. miesto, keď trávnik v Trenčíne opustil už v 10. min s bolesťou v ľavom zadnom stehennom svale. Následné lekárske vyšetrenia ukázali, že utrpel svalové zranenie, ktoré si vyžiada niekoľkotýždňovú pauzu.

"Mám v svale trhlinky a navyše sa mi tam nahromadila krv. Ide o natiahnutie. Podľa momentálnej prognózy ma čaká dvadsaťdňová nútená zdravotná prestávka. Určite vynechám ligový dvojzápas so Žilinou. Ďalší duel s Trenčínom je otázny. Verím však, že budem pauzovať maximálne tri kolá," uviedol pre denník Šport Pačinda.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona