Páčia sa vám jamky v lícach a chceli by ste ich mať tiež? Plastika to vyrieši

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 10:25 • 2 min
Páčia sa vám jamky v lícach a chceli by ste ich mať tiež? Plastika to vyrieši

Najnovším trendom v oblasti plastickej chirurgie je úprava líc, ktorá vám na nich vytvorí jamky.

slovakia

left justify in out

Plastické operácie v našej spoločnosti už dávno nie sú ničím výnimočným. Posledné desaťročia sa výrazne rozšírili a drobným zákrokom či väčšou korekciou prešli už mnohí. Najčastejšie sa môžeme stretnúť so zväčšovaním pŕs, úpravou nosa, očných viečok či uší. Lekári však nedávno prišli s niečím oveľa zaujímavejším.

 

Dimpleplastika je najnovší druh chirurgického zákroku, ktorý vám umožní tešiť sa z milých jamiek na lícach aj v prípade, že vám ich genetika nedopriala. Obľúbila si ju predovšetkým generácia mladých ľudí inšpirovaných slávnymi hviezdami ako Ariana Grande, Miranda Kerr alebo Harry Styles. Práve ich portréty bývajú pri zákrokoch častou predlohou.

 

Operačný zákrok trvá len pol hodinu. Lekár pacientovi podá lokálnu anestéziu a môže sa pustiť do práce. Efekt však nie je trvalý, pretože vytvorená jamka sa postupom času začne zrastať. Lekári navyše varujú, že po zákroku sú bežné výrazné opuchy, bolesti a dokonca môže dôjsť aj k deformáciám tváre.

 

Úprava tváre je však napriek tomu momentálne veľmi vyhľadávaná. Záujemcov o ňu neodrádza ani cena, ktorá sa pohybuje v rozmedzí od 800 do 2500 dolárov v závislosti od veľkosti jamky, ktorú by mal chirurg vytvoriť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies