Páči sa vám tento žart či bizarnosť? Corgoň v logu Nitry bude mať horné dýchacie cesty prekryté rúškom

NETKY.SK • 10 December 2020, 16:07 • 2 min
Páči sa vám tento žart či bizarnosť? Corgoň v logu Nitry bude mať horné dýchacie cesty prekryté rúškom

Hokejový klub spod Zobora sa rozhodol, že každoročné špeciálne edície pri príležitosti vianočných sviatkov, ktoré následne idú do dražby za dobrú vec, budú teraz veľmi špecifické.

slovakia

left justify in out

Vedenie klubu sa rozhodlo, že si nimi pripomenú aktuálnu pandémiu. Vpredu bude veľké grafické zobrazenie choroby COVID-19, uprostred logo s Corgoňom, ktorý má horné dýchacie cesty prekryté rúškom. V týchto dresoch si zahrajú v piatok proti úradujúcemu slovenskému majstrovi HC´05 Banská Bystrica.

 

 

„Výťažok poputuje na podporu nitrianskeho hokeja. Teraz to však bude o inom,“ povedal prezident HK Nitra Miroslav Kováčik pre klubový web. Keďže sa totiž spoločnosť trápi aktuálne s týmto problémom, chceli, aby v šatniach fanúšikov zostala takáto pamiatka, ktorá následne pripomenie ťažké obdobie.

 

„Dobu, ktorá tu bola, ale už je za nami. Pevne verím, že na niečo takéto, že ľudia nemôžu chodiť do hľadiska a užívať si hokej naplno, budeme o rok, dva a aj v ďalšej budúcnosti len spomínať,“ dodal Kováčik s tým, že dresy majú aj vianočný motív.

 

„Veríme, že aj Covid sa rozplynie tak, ako snehové vločky a budeme si môcť hokej opäť naplno vychutnávať,“ dodal šéf nitrianskeho hokejového klubu s veľkou nádejou. Na zadnej časti dresu bude aj výzva Stop Covid. Dezinfekčné fély a rúška nájdete aj na shop.netky.sk.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona