Páchateľ ukradol v Žilina štvorkolku, našli ju zničenú požiarom

NETKY.SK • 21 Február 2016, 22:33 • 2 min
Páchateľ ukradol v Žilina štvorkolku, našli ju zničenú požiarom

ŽILINA - Neznámy páchateľ ukradol v noci zo soboty 20. februára na dnes v Žiline na ulici Vojtecha Spanyola osobnú oranžovú štvorkolku AIXAM SCOUTY.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, dnes pred pol deviatou ráno ju našli v katastri obce Rosina v okrese Žilina poškodenú požiarom. Zisťovateľ príčin vzniku požiarov nevylúčil cudzie zavinenie. Škodu odhadol predbežne na šesťtisíc eur. Poverený príslušník policajného zboru začal trestné stíhanie za krádeže v súbehu s poškodzovaním cudzej veci. Polícia na prípade pracuje a po páchateľovi pátra, v prípade jeho zistenia a dokázania viny mu hrozí šesť mesiacov až tri roky za mrežami. Polícia preto žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie oznámila na linke 158 alebo na najbližšom policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies