Páchateľ prepadol herňu, polícia po ňom pátra

NETKY.SK • 16 Január 2015, 10:18 • 2 min
Páchateľ prepadol herňu, polícia po ňom pátra

BRATISLAVA - Zvolenský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za lúpež, neznámy páchateľ so zamaskovanou tvárou vo štvrtok 15. januára o 5:45 lúpežne prepadol herňu a kaviareň na ulici Cesta ku Continentálu vo Zvolene.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej pre agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, páchateľ vošiel cez bočné dvere do prevádzky, prešiel k baru a s krátkou strelnou zbraňou v ruku povedal čašnícke: "Kľakni si, nič sa ti nestane a daj peniaze!" Následne vzal z priestoru za barom obálky s peniazmi a z barového pultu mobil a peňaženku s dennou tržbou. Pred odchodom obsluhe povedal, aby zostala kľačať, kým neodíde. Potom ušiel na neznáme miesto. Majiteľovi herne spôsobil škodu 3 622 eur a obsluhe vznikla krádežou mobilu škoda 607 eur.

 

Polícia po páchateľovi pátra. Bol to muž štíhlej postavy, vysoký približne 175 centimetrov. Bol v tmavom oblečení. Na hlave mal šiltovku, kapucňu a cez tvár uviazaný pravdepodobne šál. Za ozbrojenú lúpež môže byť potrestaný odňatím slobody na sedem až 12 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies