Páchateľ prepadol bratislavskú herňu a zamestnankyňu zamkol do skladu

NETKY.SK • 31 August 2013, 17:07 • 2 min
Páchateľ prepadol bratislavskú herňu a zamestnankyňu zamkol do skladu

BRATISLAVA - V čase lúpeže sa v herni nenachádzali žiadne ďalšie osoby a lúpež sa zaobišla bez zranení.

slovakia

left justify in out

Na Košickej ulici v Bratislave dnes krátko po 14.15 h prepadli zamestnankyňu herne. Polícia po páchateľovi intenzívne pátra. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

"Ozbrojený páchateľ vstúpil do priestorov herne a žiadal od zamestnankyne pod hrozbou použitia zbrane peniaze. Po zmocnení sa jej buksy s hotovosťou približne 1000 eur ženu zamkol v sklade a následne ušiel," uviedla Kurucová. V čase lúpeže sa v herni nenachádzali žiadne ďalšie osoby a lúpež sa zaobišla bez zranení.

Zdanlivý vek páchateľa je 30 rokov, bol tmavšej pleti. Oblečené mal modré rifle, bielu mikinu a na hlave šiltovku tmavej farby. "V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si občania všimli v inkriminovanom čase na Košickej ulici v Bratislave alebo v jej blízkosti unikajúceho muža alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame občanov, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," doplnila Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies