P. Pellegrini: Nebudem reagovať na mediálne odkazy poslancov

NETKY.SK • 8 December 2018, 15:48 • 2 min
P. Pellegrini: Nebudem reagovať na mediálne odkazy poslancov

TRENČÍN – Predseda vlády Peter Pellegrini (Smer-SD) nebude reagovať na odkazy opozičných ani koaličných poslancov, ktoré mu budú posielať cez médiá.

slovakia

left justify in out

Premiér tak reagoval na vyjadrenie Jaroslava Pašku (SNS) pre denník Pravda, v ktorom vyzýva Pellegriniho na prepracovanie bezpečnostnej stratégie štátu.

 

Podľa Paškovho vyjadrenia pre Pravdu odmietnutie bezpečnostnej stratégie odôvodňuje SNS tým, že označuje Rusko ako hrozbu pre Slovensko. Schválenie dokumentu avizujú len po jeho prepracovaní.

 

"Informáciu som zachytil len z médií. Počkám, ak ma bude koaličný partner na Koaličnej rade kontaktovať oficiálne, potom sa touto témou začnem zaoberať. Pokiaľ sú to nejaké výkriky cez médiá, ja mám dosť práce, ako reagovať na každý jeden takýto výkrik. Je mi ľúto, že to robí aj pán koaličný poslanec, ale takto sa veci nerobia," doplnil premiér.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies