Ozzy Osbourne vystúpi v Las Vegas

NETKY.SK • 7 Január 2015, 14:41 • 2 min
Ozzy Osbourne vystúpi v Las Vegas

LAS VEGAS - Britský spevák Ozzy Osbourne odohrá špeciálnu šou v americkom meste Las Vegas. V rozhovore pre britský denník The Sun to prezradila jeho manželka Sharon, ktorá je zároveň manažérkou 66-ročného interpreta.

slovakia

left justify in out

 "V súčasnosti pracujem na Ozzyho vystúpení vo Vegas. Uskutoční sa v čase Halloweenu a bude sa volať Hellgate," uviedla 62-ročná biznismenka.

 

John Michael "Ozzy" Osbourne sa preslávil ako spevák heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. V roku 1978 im vyšiel album Never Say Die!, po ktorom Osbourna zo skupiny vyhodili pre alkoholovú a drogovú závislosť. Ďalší radový štúdiový počin s Black Sabbath vydal až predvlani. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13. Ako sólový umelec Osbourne vydal jedenásť radových počinov, pričom zatiaľ posledný Scream vyšiel v júni 2010. Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, známy aj z reality šou Osbournovci (2002 - 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. So Sharon Osbourne (rod. Arden) sa oženil v roku 1982, majú spolu dve dcéry, 31-ročnú Aimee a 30-ročnú Kelly, a 29-ročného syna Jacka. Sharon účinkovala ako porotkyňa napríklad v súťažiach America's Got Talent a The X Factor. V súčasnosti je jednou z moderátoriek televíznej šou The Talk (2010). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona