Ozzy Osbourne trpí na nevyliečiteľnú chorobu

NETKY.SK • 14 Február 2020, 8:23 • 2 min
Ozzy Osbourne trpí na nevyliečiteľnú chorobu

BRATISLAVA - Sedemdesiatjedenročný interpret prezradil v rozhovore pre Los Angeles Times, že v roku 2003 mu bola diagnostikovaná Parkinsonova choroba.

slovakia

left justify in out

Ozzy to berie s nadhľadom

"Nezomieram v dôsledku Parkinsonovej choroby. Pracujem na tom väčšinu môjho života. Podviedol som smrť už toľkokrát. Ak si zajtra prečítate, že 'Ozzy Osbourne sa ráno neprebudil', nepoviete si 'Ó, môj Bože', ale poviete si 'Tak nakoniec ho predsa len dostala'," vyjadril sa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne),

 

Nový album 
Niekdajší líder už nefungujúcej skupiny Black Sabbath potvrdil, že trpí spomínanou chorobou v januári v televíznej šou Good Morning America. Rocker plánuje 21. februára vydať sólový album Ordinary Man. "Dúfam, že ľudia budú tento album počúvať a užijú si ho, pretože som do neho vložil moje srdce a dušu," vyhlásil vlani na margo očakávanej novinky.

 

Black Sabbath
John Michael "Ozzy" Osbourne sa preslávil ako spevák spomínanej heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili. Ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13.

 

img

 

Aj ako sólový umelec

Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010. Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so svojou rodinou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 - 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona