Ozzy Osbourne sa rozišiel s manželkou

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 07:53 • 2 min
Ozzy Osbourne sa rozišiel s manželkou

LONDÝN - Anglický spevák Ozzy Osbourne sa rozišiel s manželkou Sharon Osbourne. Informáciu potvrdil nemenovaný zdroj pre E! News.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatsedemročný líder kapely Black Sabbath sa údajne odsťahoval zo spoločného domu v Beverly Hills, pričom podľa informácií portálu Gossip Cop sa ubytoval v blízkom hoteli. Dôvod rozchodu dvojice zatiaľ nie je známy. Legendárny rocker a 63-ročná rodáčka z londýnskeho Brixtonu sa zosobášili 4. júla 1982. Z ich manželstva pochádzajú dcéry Aimee a Kelly a syn Jack.


John Michael "Ozzy" Osbourne sa preslávil ako spevák spomínanej heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili. Ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13. Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010. Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so spomínanou manželkou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 - 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona