Ožrala sa, sadla na bicykel a skončila po kolesami auta

NETKY.SK • 3 Júl 2018, 11:21 • 2 min
Ožrala sa, sadla na bicykel a skončila po kolesami auta

HUMENNÉ - Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v pondelok v Humennom, asistoval alkohol u cyklistky. V dychu jej namerali viac ako 3,5 promile.

slovakia

left justify in out

Ako v utorok informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, ku kolízii osobného auta a bicykla došlo popoludní na miestnej komunikácii na ulici Třebíčskej. Išlo o 28-ročnú cyklistku Máriu a 43-ročného vodiča Miroslava. Ten šiel podľa hovorkyne s vozidlom po ceste, pričom mu pred jedným z bytových domov z chodníka vošla do jazdnej dráhy spomínaná cyklistka, ktorá po zrážke skončila na zemi.

 

Žena podľa nej utrpela zranenia s dobou liečenia nad sedem dní, vodič bol bez zranení. "Obaja účastníci dopravnej nehody boli podrobení dychovej skúške. U Márie bola pozitívna s výsledkom 1,71 miligramu na liter alkoholu vo vydychovanom vzduchu, u Miroslava bola dychová skúška negatívna," uzavrela.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies