Oznámili mená prvých hercov tretej série American Crime Story

NETKY.SK • 16 Február 2017, 13:22 • 2 min
Oznámili mená prvých hercov tretej série American Crime Story

LOS ANGELES - Tvorcovia kriminálnej antológie American Crime Story (2016) oznámili predstaviteľov hlavných postáv pripravovanej tretej série, ktorá sa bude venovať vražde talianskeho návrhára Gianniho Versaceho. Toho stvárni venezuelský herec Édgar Ramírez, Versaceho vraha Andrewa Cunanana si zahrá Američan Darren Criss.

slovakia

left justify in out

Sériový vrah a sociopat Andrew Cunanan zastrelil Versaceho 15. júla 1997 priamo na schodoch pred jeho luxusnou rezidenciou v Miami Beach na Floride, pričom osem dní po čine spáchal samovraždu. Versace bol Cunananovou piatou obeťou, jeho dôvody na zavraždenie známeho návrhára dodnes neobjasnili. Druhá séria s pracovným podtitulom Versace vznikne podľa knihy Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History (2000) investigatívnej novinárky Maureen Orth. Nakrúcať začnú budúci mesiac v Los Angeles a Miami, pričom na televízne obrazovky by sa mala dostať na budúci rok, krátko po odvysielaní druhej sezóny s pracovným podtitulom Katrina o rovnomennom hurikáne a jeho dôsledkoch v New Orleans. Tvorcovia okrem toho pripravujú už aj štvrtú sériu, ktorá sa bude venovať sexuálnemu škandálu bývalého amerického prezidenta Billa Clintona.

 

Tridsaťdeväťročný Édgar Filiberto Ramírez Arellano si zahral v snímkach ako Bournovo ultimátum (2007), Uhol pohľadu (2008), Che Guevara: Revolúcia (2008), 30 minút po polnoci (2012), Hnev titanov (2012), Zbav nás zlého (2014), Joy (2015), Dievča vo vlaku (2016) či miniseráli Carlos (2010), za výkon v ktorom získal nominácie na Zlatý glóbus aj Primetime Emmy. Tridsaťročný Darren Everett Criss je známy predovšetkým zo seriálu Glee (2009 - 2015), v ktorom od druhej sezóny stvárňoval Blainea Andersona. Zahral si tiež v snímke Girl Most Likely (2012) či dvoch epizódach piatej série antológie American Horror Story (2011) s podtitulom Hotel. Okrem herectva sa venuje aj hudbe, pričom vydal EP nahrávku Human (2010).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies