Oznámili mená ďalších hviezd, ktoré sa predstavia na Oscaroch

NETKY.SK • 7 Február 2017, 18:30 • 2 min
Oznámili mená ďalších hviezd, ktoré sa predstavia na Oscaroch

BRATISLAVA - Producenti 89. oscarového ceremoniálu Michael De Luca a Jennifer Todd zverejnili zoznam ďalších osobností, ktoré sa zúčastnia na udeľovaní cien americkej Akadémie filmových umení a vied.

slovakia

left justify in out

Predstavovať nominovaných a odovzdávať ceny budú Halle Berry, Jamie Dornan, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Dakota Johnson, Shirley MacLaine, Kate McKinnon a Hailee Steinfeld. Všetci menovaní sa tak pridali k prvým ohláseným osobnostiam, medzi ktoré patria Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Mark Rylance a Alicia Vikander.


Zoznamu kandidátov v 89. ročníku udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied vládne snímka La La Land, ktorá získala štrnásť nominácií, čím vyrovnala rekord titulov Všetko o Eve (1950) a Titanic (1997). Film režiséra a scenáristu Damiena Chazella však môže získať maximálne trinásť trofejí, keďže v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň má dvojité zastúpenie.

 

Osem nominácií si na konto pripísali snímky Moonlight a Prvý kontakt, o dve menej majú Miesto pri mori, Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu a Lion. Všetky menované sa uchádzajú o Oscara pre najlepší film, pričom deviatku nominovaných v tejto kategórii dopĺňajú Fences, Skryté čísla a Hell or High Water.

 

Slávnostné udeľovanie prestížnych cien sa bude konať v nedeľu 26. februára v hollywoodskom Dolby Theatre. Ceremoniál bude moderovať Jimmy Kimmel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies