Oznámili herecké obsadenie ďalších Krotiteľoch duchov

NETKY.SK • 28 Január 2015, 14:35 • 2 min
Oznámili herecké obsadenie ďalších Krotiteľoch duchov

USA - V pripravovanom novom filme o Krotiteľoch duchov pravdepodobne stvárnia hlavné úlohy Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones a Kate McKinnon.

slovakia

left justify in out

Režisér snímky Paul Feig to oznámil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnil fotografie spomínaných herečiek. Herecké obsadenie sa však podľa viacerých zdrojov ešte môže zmeniť. Zatiaľ čo magazín The Hollywood Reporter informoval, že 44-ročná McCarthy už s filmármi podpísala zmluvu, jej hovorca sa pre magazín Us Weekly vyjadril, že o úlohe ešte len rokuje.

 

Produkciu filmu by mali odštartovať už toto leto a do kín ho plánujú uviesť o rok neskôr. "Ďalšie novinky - Krotitelia duchov sa dostanú do kín 22. júla 2016. Zapíšte si ten dátum do kalendára!“ vyjadril sa Feig ďalej na Twitteri. Päťdesiatdvaročný rodák z Mount Clemens v Michigane sa okrem réžie podieľa aj na scenári očakávaného filmu, a to spolu s Katie Dippold. Dvojica už spolupracovala aj na snímke Drsňačky (2013). "Chcem, aby náš film bol desivejší ako originál. So scenáristkou Katie Dipold sa na to sústredíme. Nechceme sa mierniť,“ povedal režisér vlani v decembri pre filmový magazín Empire. 

 

Filmár taktiež vtedy vysvetlil, prečo novú snímku plánuje nakrútiť ako reboot a nie ako pokračovanie titulov z 80. rokov. "Máme pocit, že vo svete, ktorý spoznal duchov a potom ich videl vo veľkej miere skrotených, sa môžu duchovia stať nudnými. Je zábava predstaviť duchov svetu, ktorý ich ešte nestretol,“ dodal Feig, ktorý má na konte filmy ako Sám doma: Stratení na letisku (2006) či Dámska jazda (2011). 

 

Snímku Krotitelia duchov (1984) nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V oboch filmoch sa predstavili Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Sigourney Weaver, Rick Moranis či Ernie Hudson. Spomínaný Ramis vlani vo februári zomrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona