Oznámili dátum konania Brit Awards 2015

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 15:41 • 2 min
Oznámili dátum konania Brit Awards 2015

LONDÝN - Organizátori hudobných Brit Awards oznámili dátum konania galavečera ich 38. ročníka. Slávnostné udeľovanie sošiek sa uskutoční 25. februára 2015 v londýnskej O2 Arene.

slovakia

left justify in out

Na ďalší ročník bude navyše dohliadať nový predseda, ktorým sa stal Max Lousada, výkonný riaditeľ britskej pobočky spoločnosti Warner Music. Scénu podujatia navrhne britská dizajnérka Es Devlin.

 

Brit Awards sa po prvý raz konali v roku 1977. O udelení cien rozhodujú predstavitelia britského hudobného priemyslu. Najviac oceňovaným interpretom je spevák Robbie Williams, ktorý má na konte 12 sošiek za sólovú kariéru a päť si podelil ako člen formácie Take That. Ôsmimi soškami sa môžu popýšiť speváčka Annie Lennox, skupina Coldplay a spomínaní Take That. Sedemkrát ocenili formáciu Arctic Monkeys, kým Oasis získali šesť sošiek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies