Oznámili ďalšie dvojice, ktoré vystúpia na udeľovaní Grammy

NETKY.SK • 29 Január 2015, 15:28 • 2 min
Oznámili ďalšie dvojice, ktoré vystúpia na udeľovaní Grammy

USA - Zástupcovia americkej Národnej akadémie nahrávacích umení a vied oznámili ďalšie dvojice, ktoré vystúpia na 57. ročníku udeľovania cien Grammy.

slovakia

left justify in out

Počas ceremoniálu, ktorý sa bude konať 8. februára v losangeleskom Staples Center, sa predstavia Hozier s Annie Lennox, Tom Jones s Jessie J a Adam Levine zas vystúpi s Gwen Stefani. Organizátori predtým informovali, že spolu zaspievajú aj Lady Gaga a Tony Bennett a tiež John Legend a Common.

"Počas rokov sme v rámci Grammy spárovali hudobné ikony s novými, vychádzajúcimi umelcami, a fanúšikovia tak mohli zažiť úžasné vystúpenia, ktoré mohli vidieť len na našom pódiu. Tento rok to nebude inak a opäť sľubujeme, že spojíme unikátne hudobné svety inovatívnymi spôsobmi, ktoré zmiešajú žánre a vytvoria nové umelecké hranice," vyjadril sa prezident akadémie Neil Portnow. Okrem spomínaných interpretov sa udeľovaní Grammy predstavia aj Madonna, Eric Church, Miranda Lambert, Usher, Sam Smith, Pharrell Williams, AC/DC, Ariana Grande a Ed Sheeran. Moderátorom podujatia bude štvrtý rok po sebe LL Cool J. 

 

Tohtoročnému zoznamu kandidátov na ceny Grammy americkej Národnej akadémie nahrávacích umení a vied vládnu Sam Smith, Beyoncé a Pharrell Williams, ktorí majú zhodne po šesť nominácií, vrátane kategórie Album roka. Williams je však nominovaný aj ako producent za spoluprácu na albumoch Eda Sheerana a Beyoncé. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies