Oznámili ďalších vystupujúcich na udeľovaní cien Grammy

NETKY.SK • 2 Február 2017, 18:54 • 2 min
Oznámili ďalších vystupujúcich na udeľovaní cien Grammy

BRATISLAVA – Na 59. ročníku udeľovania cien Grammy vystúpia aj rapper Chance The Rapper, soulový spevák William Bell či country hudobník Sturgill Simpson. Všetci traja pritom patria aj medzi tohtoročných nominovaných interpretov.

slovakia

left justify in out

Chance The Rapper má na konte sedem nominácií, vrátane kategórií Najlepší nováčik roka či Najlepší rapový album, zatiaľ čo Bell má šancu na víťazstvo v kategóriách Najlepší tradičný r'n'b výkon a Najlepší americana album. Simpson si zas môže odniesť trofeje za album roka a najlepší country album. Ako dnes informovali organizátori podujatia, okrem menovaných sa na ceremoniáli predstavia tiež hudobník Gary Clark Jr. a country skupina Little Big Town.


Okrem nich už skôr oznámili aj spoločné vystúpenia hip-hopovej skupiny A Tribe Called Quest, speváka Anderson .Paaka a Davea Grohla z rockovej kapely Foo Fighters, ďalej francúzskeho dua Daft Punk s kanadským spevákom The Weekndom a tiež dueto speváčok Alicie Keys a Maren Morris. Ďalšími skôr potvrdenými vystupujúcimi sú Adele, John Legend, Metallica, Bruno Mars, Carrie Underwood a Keith Urban.


Zoznamu kandidátov tento rok vládne speváčka Beyoncé, ktorá si na konto pripísala deväť nominácií. O jednu menej majú Drake, Rihanna a Kanye West. Odovzdávanie cien sa uskutoční v nedeľu 12. februára v losangeleskom Staples Center a moderovať ho bude James Corden.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies