Ozdobou svetového šampionátu aj česká hviezda Jágr

NETKY.SK • 24 Marec 2011, 07:56 • 2 min
Ozdobou svetového šampionátu aj česká hviezda Jágr

Ozdobou svetového šampionátu aj česká hviezda Jágr

slovakia

left justify in out

img

Český útočník Jaromír Jágr v stredu prisľúbil svoju účasť na hokejových majstrovstvách sveta 2011 na Slovensku. Päť týždňov pred štartom šampionátu potvrdil informáciu hlavný tréner českého národného tímu Alois Hadamczik.
      Jágrovu klubovú sezónu v KHL predčasne ukončilo vyradenie Avangardu Omsk, ktorý v semifinále play off Východnej konferencie ťahal za kratší povraz s tímom Metallurg Magnitogorsk. "Hovoril som s ním. Bol sklamaný z vyradenia Omsku, ale potvrdil mi to," cituje portál idnes.cz kouča Aloisa Hadamczika: "Jarda zatiaľ zostáva v Rusku a k tímu sa pridá neskôr."
      Jágr sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou neobjaví v žiadnom zo zápasov Euro Hockey Challenge proti Nórsku, Bielorusku alebo Švajčiarsku. V apríli by sa však mohol pridať k reprezentácii na turnaji České hry, ktorý sa uskutoční v Brne.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona