Ozdemir je opäť späť a pripravený zápasiť!

NETKY.SK • 27 Júl 2018, 15:58 • 2 min
Ozdemir je opäť späť a pripravený zápasiť!

BRATISLAVA - vynikajúce správy pre všetkých fanúšikov Volkova Ozdemira. Obvinenie voči nemu bolo zrušené nakoľko žalovateľ nespolupracoval so snemom.

slovakia

left justify in out

Minulý rok v auguste sa Ozdemir pobil vo floridskom bare Capone. Podľa dostupných informácií Kevin Cohen obchytkával a obťažoval Ozdemirovu priateľku, čo sa zápasníkovi pochopiteľne nepáčilo. Toto bol asi hlavný dôvod ich bitky. Cohen zasa tvrdí, že iba vyšiel pred bar lebo mu niekto povedal, že jeho priateľ dostal bitku a potom ako vykročil ho Ozdemir bez slov knokautoval.

 

Podľa tvrdení Cohena bol v bezvedomí 14 minút a potom ho odviezli do nemocnice. Podľa polície Ozdemir chcel udrieť aj druhého priateľa Cohena ale to sa mu už nepodarilo. Bol obvinený z ťažkého ublíženia na zdravý.

 

Prípad vôbec nevplýval dobre na jeho kariéru, v nasledujúcom zápase prehral s Cormierom a nemohol vycestovať mimo USA nakoľko mu zobrali cestovný pas.

Minulý týždeň však jeho prípad bol zrušený potvrdil to aj hovorkyňa prokuratúry Kristi Grimm. Ozdemir sa dobrú správu dozvedel na súde, vrátili mu pas takže možnosti sú preňho znova otvorené. Jeho právnik Bruce Zimet povedal, že odteraz sa chce naplno venovať svojej kariére.

 

Ak by šlo všetko podľa plánov tak by sa mohol predstaviť 4. augusta na UFC 227 s Alexandrom Gustafssonom. Ozdemir má skóre 15 výhier a 2 prehry patrí k najkvalitnejším zápasníkom váhy takže je sa na čo tešiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona