Ozbrojený prepad v Bratislave: Lupiči ukradli z auta SBS kufor plný peňazí!

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 14:45 • 2 min
Ozbrojený prepad v Bratislave: Lupiči ukradli z auta SBS kufor plný peňazí!

BRATISLAVA - V bratislavskej Karlovej Vsi dnes predpoludním prepadli vozidlo súkromnej bezpečnostnej služby. Malo dôjsť aj k streľbe, pracovník SBS je ľahko zranený.

slovakia

left justify in out

O incidente informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Odohral sa v čase okolo 11.45 h na Jurigovom námestí. K vozidlu SBS pristúpili podľa prvotných zistení dvaja muži. Od pracovníka služby žiadali, aby im vydal peniaze. Hrozili mu zbraňou.

 

Podľa Považanovej páchatelia získali kufrík z dosiaľ nevyčíslenou finančnou hotovosťou. "Počas lúpeže malo prísť podľa súčasných informácií k výstrelu zo strelnej zbrane, strelné poranenie neutrpela žiadna osoba," spresnila hovorkyňa.

 

Lupiči miesto opustili na motorovom vozidle značky Mitsubishi Lancer bielej farby s dosiaľ nezisteným evidenčným číslom a tmavými fóliami na zadných oknách. Uniknúť mali cez Karloveskú ulicu smerom do centra mesta.

 

Polícia sa obracia so žiadosťou o pomoc na prípadných svedkov lúpeže a úniku podozrivého auta. Akékoľvek podrobnosti môžu ľudia poskytnúť na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies