Ozbrojený muž prepadol fitnes štúdio

NETKY.SK • 24 Október 2013, 08:56 • 2 min
Ozbrojený muž prepadol fitnes štúdio

BRATISLAVA - Policajti intenzívne pátrajú po páchateľovi stredajšieho (23.10.) lúpežného prepadnutia fitnes štúdia na Sedmokráskovej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších zistení polície neznámy muž, ozbrojený krátkou guľovou zbraňou, vošiel o 21.45 h do priestorov fitnes štúdia a žiadal od jeho majiteľky a dvoch zákazníčok vydanie finančnej hotovosti, čo ženy aj napriek opakovanej hrozbe neurobili. Páchateľ potom z dreveného stolíka pod pultom odcudzil dva mobilné telefóny, notebook, desať eur a odišiel na dosiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení.

Páchateľ bol vo veku 25-30 rokov, vysoký približne 180 centimetrov, mal oblečenú tmavomodrú mikinu s kapucňou, šedé nohavice, pravdepodobne tepláky. Tvár si maskoval čiernymi slnečnými okuliarmi a textilnou šatkou bielej farby. Polícia sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri pátraní. Svoje informácie môžu poskytnúť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies