Ozbrojený muž napadol zhromaždenie mládežníkov, zastrelil troch ľudí

NETKY.SK • 31 Júl 2016, 09:20 • 2 min
Ozbrojený muž napadol zhromaždenie mládežníkov, zastrelil troch ľudí

SEATTLE - Ozbrojený muž dnes v ranných hodinách napadol zhromaždenie mládežníkov v dome na predmestí Seattlu. Zastrelil dvoch ľudí priamo pri ohnisku a následne vystrelil ešte niekoľko rán zo strechy. Pri incidente boli zabití traja ľudia a ďalší jeden bol zranený.

slovakia

left justify in out

Úrady informovali, že štátna polícia zadržala 19-ročného podozrivého na úteku tri okresy od miesta činu.
Susan Gemmerová, babička jednej z očitých svedkýň udalosti povedala, že podľa jej vnučky strelec prišiel s puškou na párty, na ktorej bolo 15-20 kamarátov, väčšinou čerstvých absolventov strednej školy vo veku 18-20 rokov.

 

Prešiel cez dom k ohnisku, kde zastrelil dve z obetí. Prítomní podľa nej strelca poznali, ten sa minulý týždeň rozišiel s jednou z obetí.


Streľba sa odohrala v pobrežnom meste Mukilteo, ktoré má asi 20-tisíc obyvateľov a nachádza sa 25 míľ severne od Seattlu. Úrady zatiaľ nezverejnili identitu páchateľa ani obetí.



 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies