Ozbrojený muž chcel vylúpiť banku, pracovníci mu nedali peniaze!

NETKY.SK • 14 Jún 2013, 13:58 • 2 min
Ozbrojený muž chcel vylúpiť banku, pracovníci mu nedali peniaze!

BRATISLAVA - Páchateľ dnešnej lúpeže v pobočke banky na Kraskovej ulici v Bratislave odišiel na prázdno, policajti po ňom intenzívne pátrajú.

slovakia

left justify in out

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, neznámy páchateľ vošiel do pobočky okolo 11:45. "Pod hrozbou zbrane žiadal peniaze, pracovník pobočky však ďalšiemu protiprávnemu konaniu páchateľa zabránil a páchateľ ušiel na dosiaľ neznáme miesto," uviedla. Nikto sa pri prepadnutí nezranil, nevznikli ani škody na majetku.

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri vypátraní páchateľa. Ten má okolo 25 rokov, vysoký je asi 165 cm, má blond vlasy v cope. Oblečenú mal karovanú košeľu a krátke nohavice. "V prípade, ak si občania všimli v čase okolo 11:45 na Kraskovej ulici a v jej okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Kurucová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies