Ozbrojený lupič z Pustých Úľan skončil v rukách policajtov

NETKY.SK • 11 Február 2016, 11:24 • 2 min
Ozbrojený lupič z Pustých Úľan skončil v rukách policajtov

TRNAVA - Peter lúpil ozbrojený, skončil však v rukách policajtov a teraz mu hrozí väzenie až na 12 rokov.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, 33-ročný Peter z Pustých Úľan v pondelok 8. februára okolo 20:00 vošiel do reštaurácie v obci Pavlice (okres Trnava) so zbraňou v ruke. Namieril ju na ženu za barovým pultom a prinútil ju, dať mu pokladnicu a aj jej mobilný telefón. Z lupu sa však dlho netešil.

 

Privolaná policajná hliadka chytila muža na poli za obcou. Polícii sa podarilo zasiahnuť veľmi rýchlo vďaka tomu, že hliadka sa práve nachádzala v susednej obci Voderady.

 

Policajný vyšetrovateľ následne v stredu 10. februára vzniesol voči Petrovi obvinenie za zločin lúpeže a zločin nedovoleného ozbrojovania. Zároveň spracoval podnet pre prokurátora na jeho vzatie do väzby. V prípade uznania viny mu za ozbrojenú lúpež a nedovolené ozbrojovanie hrozí odňatie slobody na sedem až dvanásť rokov, dodala Kredatusová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies