Ozbrojený lupič v teplákoch vylúpil banku v Bratislave!

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 13:55 • 2 min
Ozbrojený lupič v teplákoch vylúpil banku v Bratislave!

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava I pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia banky Sberbank v blízkosti križovatky ulíc Krížna a Vazovova v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších informácií páchateľ ozbrojený krátkou guľovou zbraňou vošiel do priestorov banky okolo 12.30 hodiny a žiadal od jej zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti. Tá mu z obavy o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť v doposiaľ presne nevyčíslenej výške. Páchateľ následne utiekol na doposiaľ neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení. TASR informoval dnes hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

 

Podľa aktuálnych informácií išlo o muža vysokého približne 180 centimetrov, štíhlej postavy, oblečenú mal šedú teplákovú súpravu s kapucňou, na očiach dioptrické okuliare a na tvári výraznú bradu. Akékoľvek informácie o páchateľovi a jeho súčasnom pohybe môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona