Ozbrojený lupič si zo záložne odniesol 600 eur a zlaté šperky

NETKY.SK • 15 Jún 2012, 07:01 • 2 min
Ozbrojený lupič si zo záložne odniesol 600 eur a zlaté šperky

Ozbrojený lupič si zo záložne odniesol 600 eur a zlaté šperky - Ekonomika Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľovi lúpežného prepadnutia záložne na bratislavskej Tomášikovej ulici. Neznámy muž si z miesta činu odniesol zhruba 600 eur v h

slovakia

left justify in out

img

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľovi lúpežného prepadnutia záložne na bratislavskej Tomášikovej ulici. Neznámy muž si z miesta činu odniesol zhruba 600 eur v hotovosti a množstvo zlatých šperkov vo forme náramkov, retiazok a prsteňov.
      Ako priblížil bratislavský policajný hovorca František Peczár, muž si vo štvrtok (14. 6.) večer počkal na ulici na pracovníčku záložne. Následne ju pod hrozbou zbrane prinútil, aby sa vrátila do prevádzky a vydala mu finančnú hotovosť. Pracovníčka v obave o svoj život a zdravie jeho pokyny uposlúchla a v záložni mu vydala peniaze aj šperky. Páchateľ následne z miesta činu unikol.
      Podľa informácií polície ide o muža, ktorý mal na sebe oblečenú teplákovú mikinu s kapucňou. V oblasti tváre na lícnych kostiach má muž výražky. Rozprával plynule a zrozumiteľne, za pásom mal zastrčenú krátku guľovú zbraň čiernej matnej farby.
      "Polícia týmto žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľovi lúpežného prepadnutia. Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli vypátrať páchateľa, nám ľudia môžu oznámiť na bezplatné telefónne číslo polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedol Peczár.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies