Ozbrojený lupič na úteku spôsobil rozruch v centre Viedne

NETKY.SK • 18 December 2013, 13:18 • 2 min
Ozbrojený lupič na úteku spôsobil rozruch v centre Viedne

VIEDEŇ - Neznámy muž dnes po prepade trafiky vo viedenskej štvrti Neubau vystrelil do vzduchu a vbehol do ešte zatvoreného nákupného centra Gerngross na Mariahilfer Strasse, kde ho však nenašli, informovala agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Ozbrojený páchateľ prepadol trafiku krátko po 9.00 h, pričom predavačka mu dala niekoľko sto eur. Svedkovia incidentu ho však po čine začali prenasledovať. Na úteku ich ohrozoval zrejme plynovou pištoľou a na ulici Zollergasse vystrelil aj do vzduchu, spresnil hovorca viedenskej polície Thomas Keiblinger.Pri prepade trafiky ani pri výstrele neutrpel nikto zranenia. Muž následne cez podzemné garáže vbehol do nákupného centra Gerngross, ktoré na rozdiel od prvých informácií televízie ORF ešte v tom čase neotvorili, takže ho nebolo potrebné evakuovať. Policajti však lupiča v nákupnom centre nenašli a vyhlásené pátranie tak zostáva stále v platnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies