Ozbrojený lúpežník vtrhol do bratislavskej banky, odniesol si tisícky eur

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 18:32 • 2 min
Ozbrojený lúpežník vtrhol do bratislavskej banky, odniesol si tisícky eur

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý dnes okolo 15:30 prepadol pobočku banky na Roľníckej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa bratislavskej polície Tatiana Kurucová, ozbrojený páchateľ krátkou guľovou zbraňou žiadal od personálu banky peniaze v hotovosti. Po tom, ako mu pracovníci banky vydali približne tritisíc eur, ušiel smerom po Roľníckej ulici na neznáme miesto. Počas prepadu sa v pobočke banky žiaden klient nenachádzal.


Ide o približne 50-ročného muža vysokého asi 180 cm, silnejšej postavy. Oči si prekrýval slnečnými okuliarmi. Na tvári mal šedivé strnisko a pod nosom tmavé fúzy. Oblečené mal šedé tričko s dlhým rukávom, čierne krátke teplákové nohavice s bielym lemom na spodnej časti, na hlave šiltovku čiernej farby s nápisom a ruksak čierno-hnedej farby. Akékoľvek informácie o páchateľovi môže verejnosť nahlásiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies