Ozbrojený a maskovaný muž lúpežne prepadol záložňu

NETKY.SK • 11 August 2014, 16:52 • 2 min
Ozbrojený a maskovaný muž lúpežne prepadol záložňu

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Ozbrojený a maskovaný muž dnes lúpežne prepadol záložňu na Spiši.

slovakia

left justify in out

„K prepadnutiu došlo o 08.30 h, doposiaľ neznámy páchateľ s kuklou na hlave a so zbraňou v ruke lúpežne prepadol jednu zo záložní v Spišskej Novej Vsi,“ informovala krajská policajná hovorkyňa z Košíc Jana Mésarová. 
     

Páchateľ pristúpil k presklenému predajnému pultu, za ktorým sedela pracovníčka záložne a na ženu bez slov namieril zbraň. Keď pracovníčka zo strachu vykríkla a utiekla do skladu, páchateľ pristúpil k dverám vedúcim za predajný pult a snažil sa ich otvoriť. „To sa mu však nepodarilo, pretože dvere boli zaistené a následne zo záložne ušiel,“ priblížila hovorkyňa. 
     

Pri lúpežnom prepadnutí nikto neutrpel zranenie, nevznikla ani žiadna škoda na majetku. Polícia v súčasnosti vyhodnocuje záznam z kamerového systému. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Spišskej Novej Vsi v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže. „Trestná sadzba je v tomto prípade sedem až 12 rokov. Polícia po páchateľovi pátra,“ uzavrela Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies