Ozbrojení muži v Berlíne-Frohnau vylúpili filiálku banky, zrejme išlo o cudzincov

NETKY.SK • 14 Február 2017, 19:27 • 2 min
Ozbrojení muži v Berlíne-Frohnau vylúpili filiálku banky, zrejme išlo o cudzincov

BERLÍN - Po anglicky hovoriaci maskovaní páchatelia pochádzajúci zrejme z východnej Európy prepadli dnes filiálku jedného z finančných ústavov v berlínskej štvrti Frohnau, vyplýva z informácií internetového vydania denníka Bild a regionálnej rozhlasovej a televíznej stanice RBB.

slovakia

left justify in out

Lupiči sa do filiálky dostali asi hodinu pred jej otvorením po tom, čo premohli upratovačku. Následne si v banke počkali postupne na prichádzajúcich zamestnancov banky, ktorých postupne dostali pod kontrolu a spútali v zadnej časti zariadenia.

 

Neznámi ozbrojenci vybavení nielen strelnými zbraňami, ale aj štipľavým sprejom vyprázdnili následne asi 100 bezpečnostných schránok v trezorovej časti filiálky. Z miesta činu ušli s korisťou, ktorej hodnota nie je známa, a to pešky alebo na motorovom vozidle.

 

Polícia zatiaľ až do ukončenia výsluchu svedkov nechce hovoriť o presnom počte lupičov, zatiaľ nie je jasné, ako dlho vlastne prepadnutie trvalo.

 

Štyridsaťdvaročnú upratovačku previezli so šokom do nemocnice, ostatní zamestnanci banky neutrpeli zranenia. Po páchateľoch sa naďalej intenzívne pátra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona