Ozbrojeného väzňa po deviatich hodinách na úteku z nemocnice vo Virgínii chytila polícia

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 07:47 • 2 min
Ozbrojeného väzňa po deviatich hodinách na úteku z nemocnice vo Virgínii chytila polícia

WASHINGTON - Ozbrojeného väzňa, ktorý v utorok ušiel z nemocnice na severe amerického štátu Virgínia, kde padli aj výstrely, polícia po deväťhodinovom pátraní dolapila v americkom hlavnom meste Washington.

slovakia

left justify in out

Väzeň, ktorým je 42-ročný obvinený bankový lupič Wossen Assaye, sa zrejme vyslobodil z pút, zmocnil sa zbrane bezpečnostnej služby a utiekol z nemocnice Inova Fairfax Hospital v meste Falls Church, oznámila dnes agentúra Reuters.

 

Prenasledovaný niekoľkými stovkami štátnych, federálnych a miestnych policajtov, Assaye, ktorý mal na sebe nemocničné oblečenie, na svojom úteku ukradol dve autá. Nemocnica sa nachádza zhruba 24 kilometrov od metropoly.

 

Assaye je obvinený z vyše desiatich bankových lúpeží na severe Virgínie a momentálne sa nachádza v podmienečnom treste. V rokoch 2000 až 2013 bol uväznený za vlámania sa a lúpeže, informovali policajné zdroje.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona