Ozbrojené sily Ukrajiny zaútočili na Dokuchaevsk

NETKY.SK • 17 Apríl 2018, 16:42 • 2 min
Ozbrojené sily Ukrajiny zaútočili na Dokuchaevsk

KYJEV - Ukrajinská armáda dnes ráno zaútočila na Dokuchaevsk, následkom čoho sú zdevastované budovy v meste. Zaznamenaných je osem poškodených domov a čerpacia stanica.

slovakia

left justify in out

O tom vyhlásil riaditeľ zastupiteľského úradu Doneckej republiky v spoločnom centre pre monitorovanie a koordináciu prímeria, Ruslan Yakubov.

     

"V dôsledku útokov zo strany Ozbrojených síl Ukrajiny, bolo poškodených osem bytových domov a čerpacia stanica v Dokuchaevsku," poznamenal Yakubov.
     

Yakubov upresnil, že ráno boli poškodené štyri domy pozdĺž ulíc Lenina a Vatutina. Popoludní, boli poškodené ďalšie štyri domy a čerpacia stanica, ktoré sa nachádzajú na uliciach Chapaeva a Vatutina. 

   

Podľa údajov spoločného centra pre monitorovanie a koordináciu prímeria, oheň z pozícií nepriateľa bol vedený z mínometov s 82 mm kalibrom, granátometov a ručných zbraní.

 

 

Okrem toho, podľa informácií spoločného centra, oheň ukrajinskej armády zasiahol oblasť "Volvo Center" na severe Doneckej republiky.
   

Informácie o obetiach sa upresňujú. Predtým, v spoločnom centre pre monitorovanie a koordináciu prímeria, nahlásili o bombardovaní Dokuchaevska a jeho okolia, severného predmestia Gorlovky a dediny Leninskoe, ktorá je na juhu Doneckej republiky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies