Ozbrojenci zaútočili na konvoj NATO v Pakistane, zahynul vodič cisterny

NETKY.SK • 25 August 2014, 12:22 • 2 min
Ozbrojenci zaútočili na konvoj NATO v Pakistane, zahynul vodič cisterny

ISLAMABAD - Jeden človek zahynul a dvaja utrpeli zranenia pri dnešnom útoku neznámych ozbrojencov na cisterny prevážajúce pohonné hmoty pre jednotky NATO, ku ktorému došlo na severozápade Pakistanu. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Podľa predstaviteľa miestnej polície približne šesť ozbrojencov na motocykloch začalo strieľať na konvoj nákladných vozidiel v meste Džamrúd ležiacom neďaleko pakistansko-afganských hraníc v kmeňovej oblasti Chajbar Paštúnchvá. Jedno z cisternových vozidiel sa prevrátilo, pričom zahynul vodič a jeho závozník utrpel zranenia.

 

Pakistanské úrady dočasne pozastavili zásobovanie jednotiek NATO cez oblasť Chajbar Paštúnchvá, ktorou vedie jedna z dvoch trás využívaných na prepravu pohonných hmôt a iných prostriedkov určených pre príslušníkov medzinárodných síl v Afganistane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona