Ozbrojenci uniesli 22 domácich turistov v chýrnom letovisku Acapulco

NETKY.SK • 4 Október 2010, 07:09 • 2 min
Ozbrojenci uniesli 22 domácich turistov v chýrnom letovisku Acapulco

Ozbrojenci uniesli 22 domácich turistov v chýrnom letovisku Acapulco - Krimi Neznámi mexickí ozbrojenci uniesli vo štvrtok 22 mexických turistov v známom letovisku Acalupco. Ako dnes uviedol právny odbor spolkového štátu Guerrero, niet žiadnych informácií

slovakia

left justify in out

img

Neznámi mexickí ozbrojenci uniesli vo štvrtok 22 mexických turistov v známom letovisku Acalupco. Ako dnes uviedol právny odbor spolkového štátu Guerrero, niet žiadnych informácií o tom, aký osud stihol unesených.
      Turisti prišli zo susedného štátu Michoacan, z mesta Morelia, osobným autom na víkendový výlet do prímorského letoviska.
      Polícia informovala, že o únose dostala správu od jedného z turistov, ktorý nebol so skupinou v momente, keď ich uniesli, lebo bol v obchode nakupovať. Podľa neho k únosu došlo na ceste k hotelu, kde mali mať ubytovanie. Ide o osoby vo veku od 17 do 47 rokov.

Zdroj: TASR/MTI



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies