Ozbrojená žena (22) oslobodilla v Nemecku pacienta psychiatrie a ušla s ním

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 06:32 • 2 min
Ozbrojená žena (22) oslobodilla v Nemecku pacienta psychiatrie a ušla s ním

KLEVE - Nemecká polícia pokračuje v rozsiahlom, zatiaľ neúspešnom pátraní po 22-ročnej žene, ktorá dnes so zbraňou v ruke oslobodila svojho pravdepodobne niekdajšieho komplica, o päť rokov staršieho muža, odsúdeného na šesť a pol roka väzenia za ťažkú lúpež a vydieranie, a spoločne s ním ušla na odcudzenom motorovom vozidle.

slovakia

left justify in out

Kriminálnika dnes traja pracovníci psychiatrickej kliniky v obci Bedburg-Hau neďaleko holandskej hranice prepravili k lekárovi do mesta Kleve, kde na nich čakala spomínaná žena. So strelnou zbraňou v ruke prinútila trojicu, aby uvoľnili putá jej komplicovi, ktorý bol na spomínanej klinike od vlaňajšieho novembra.

 

Informácie priniesla tlačová agentúra DPA. Dvojica následne ušla z miesta prepadu a pokračovala v úteku na motorovom vozidle až do havárie v neďalekej obci, odkiaľ pokračovala pešky.

 

Príslušníci policajných útvarov osobitého určenia prehľadali viacero domov v okolí nájdeného motorového vozidla, avšak bez výsledku. Do pátrania sa zapojili aj vrtuľníky krajinskej a spolkovej polície, sily diaľničnej polície, ba aj kolegovia z Holandska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies