Ozbrojená lúpež v bratislavskej stávkovej kancelárii: Zlodej si odniesol 470 eur!

NETKY.SK • 23 December 2014, 21:10 • 2 min
Ozbrojená lúpež v bratislavskej stávkovej kancelárii: Zlodej si odniesol 470 eur!

BRATISLAVA - Ani blížiace sa sviatky pokoja neodradili zatiaľ neznámeho muža od krádeže so zbraňou v ruke.

slovakia

left justify in out

Karin Považanová z bratislavského krajského policajného riaditeľstva informovala agentúru SITA, že páchateľ dnes o 17:53 vošiel do stávkovej kancelárie na Cyprichovej ulici v Bratislave. Podľa prvotných zistení muž bol ozbrojený krátkou strelnou zbraňou. Pod hrozbou jej použitia si vyžiadal peniaze. So sumou približne 470 eur potom ušiel. Nik nebol pri lúpeži zranený, informovala ďalej Považanová.

 

Páchateľ bol vysoký asi 175-180 centimetrov. Oblečenú mal červeno-čiernu bundu, tvár si maskoval šálom a slnečnými okuliarmi. Polícia prosí verejnosť o pomoc. Ak si občania všimli v čase okolo 17:53 na Cyprichovej ulici v Bratislave a v jej blízkom okolí unikajúceho muža alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, informácie môžu poskytnúť na telefónnom čísle 158. Urobiť tak môžu aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies