Owen mimo hru až 6 týždňov kvôli zraneniu

NETKY.SK • 15 November 2011, 14:32 • 2 min
Owen mimo hru až 6 týždňov kvôli zraneniu

Owen mimo hru až 6 týždňov kvôli zraneniu - Futbal MANCHESTER - Útočník Manchestru United, Michael Owen, bude chýbať svojmu tímu možno až šesť týždňov kvôli zraneniu stehna. 31-ročný útočník majstrov Premier League utrpel zranenie ešte 2.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Útočník Manchestru United, Michael Owen, bude chýbať svojmu tímu možno až šesť týždňov kvôli zraneniu stehna.

31-ročný útočník majstrov
Premier League utrpel zranenie ešte 2. novembra v zápase Ligy Majstrov proti Otelul Galati (2-0), ale spočiatku to nevyzeralo byť vážne.
United to potvrdili: "Michael zranenie stehenného svalu a bude mimo možno až šesť týždňov".

V dôsledku toho je nepravdepodobné, že by bol Owen k dispozícii trénerovi Sirovi Alexovi Fergusonovi až do zápasu s Wiganom, ktorý sa uskutoční 26.12.2011, teda Druhý sviatok Vianočný.

Ak sa to potvrdí, tak bude chýbať dovedna 9 zápasov vo všetkých súťažiach, vrátane zápasu so svojim bývalým klubom Newcastle United, ktorý sa hrá 26.novembra.

Owen, ktorý prestúpil do Manchestru United v roku 2009, strelil 17 gólov v 52 zápasoch, avšak často nastupoval iba ako striedajúci náhradník alebo hral iba v pohárových zápasoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona