Owen: Liverpool by mal viac informovať o Sturridgeovom zdraví, vznikajú rôzne fámy

NETKY.SK • 11 Február 2016, 09:16 • 2 min
Owen: Liverpool by mal viac informovať o Sturridgeovom zdraví, vznikajú rôzne fámy

LIVERPOOL - Bývalý útočník anglického futbalového klubu FC Liverpool Michael Owen si myslí, že organizácia z Anfieldu by mala detailnejšie informovať verejnosť ohľadom zdravotného stavu Daniela Sturridgea.

slovakia

left justify in out

Kariéru 26-ročného rodáka z Birminghamu takmer neustále sprevádzajú zdravotné komplikácie, od príchodu do Liverpoolu strávil na maródke približne 55 percent času. Owen preto vyzval liverpoolsky klub, aby bol v súvislosti so Sturridgeom transparentnejší.


"Klub úplne nepovedal, čo mu je, a kým sa tak nestane, budú vznikať stále ďalšie fámy," vyhlásil 36-ročný Owen pre BT Sport.

 

"Ľudia rozprávajú rôzne veci a mnohé môžu byť nepresné. Kiežby sme vedeli viac. Často je to o prekonaní prahu bolesti. Iste, svalové zranenia sú najhoršie, ale niekedy sa dá hrať aj vtedy, ak má človek problém napríklad s členkom, kolenom či bedrom. Sturridge by mohol byť na ME v ofenzíve jeden z našich najdôležitejších hráčov spolu s Rooneym, Vardym a Kanom. Za predpokladu, že bude v poriadku. Je to rýchly útočník s čuchom na góly. Do konca ligovej sezóny však nezostáva veľa času," doplnil odchovanec liverpoolskeho klubu, ktorého počas kariéry taktiež postihli viaceré zranenia.

 

Anglicko je na ME 2016 vo Francúzsku súperom Slovenska v základnej B-skupine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies