Owain Yeoman zo seriálu Mentalista sa stane otcom

NETKY.SK • 25 Október 2014, 11:47 • 2 min
Owain Yeoman zo seriálu Mentalista sa stane otcom

WALES - Waleský herec Owain Yeoman, známy predovšetkým ako Wayne Rigsby zo seriálu Mentalista (2008), sa stane otcom.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín People, ktorému to potvrdil jeho manažér. Matkou dieťaťa je hercova manželka, dizajnérka šperkov Gigi Yallouz, s ktorou sa oženil vlani v septembri. "S nadšením vám oznamujeme, že čakáme bábätko! Samozrejme, sú to dôležité správy pre nášho Francúzskeho buldočka Casha, ktorý bol až doteraz jedináčik. Sme si takmer stopercentne istí, že dieťatko sme splodili vo Walese, z čoho sa Owain, hrdý Walesan, nesmierne teší!" povedala pre People šťastná dvojica. 

 

Tridsaťšesťročný Yeoman a Yallouz sa zoznámili v uliciach Los Angeles, keď sa ich autá stretli oproti sebe na jednej z križovatiek. Následne si vymenili telefónne čísla a začali spolu chodiť. Zasnúbili sa predvlani v októbri. Pre Yeomana je to už druhé manželstvo, v rokoch 2006 až 2011 bol ženatý s herečkou Lucy Davis. Herec sa okrem spomínaného seriálu Mentalista objavil aj ako Lysander vo veľkofilme Trója (2004) a účinkoval tiež v seriáloch Kuchynské dôvernosti (2005 - 2006), Rukojemníci (2006 - 2007) či v minisérii Generation Kill (2008). Diváci a diváčky ho uvidia aj v snímke Americký ostreľovač, ktorá by sa do slovenských kín mala dostať 15. januára 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies