Ovečkin ide na Slovensko, je pripravený zmeniť náladu v tíme

NETKY.SK • 6 Máj 2011, 12:57 • 2 min
Ovečkin ide na Slovensko, je pripravený zmeniť náladu v tíme

Ovečkin ide na Slovensko, je pripravený zmeniť náladu v tíme

slovakia

left justify in out

img

Ruský hokejový útočník Alexander Ovečkin smeruje na svetový šampionát na Slovensko. Po tom, čo jeho Washington skončil svoju púť v play off NHL (s Tampou 0:4) v rozhovore pre Sport-express potvrdil, že pricestuje na šampionát na Slovensku.
      "Po poslednom stretnutí s Tampou som hovoril s Vladislavom Treťjakom a potvrdil som mu svoj záujem pricestovať na Slovensko," uviedol Ovečkin a dodal: "Predpokladal som, že budem pokračovať ďalej v play off. Ale vycestujem. Je to moja krajina a budem hrať za svoju zbornú."
      Ruský fenomén sa priznal, že predtým, ako hovoril s Treťjakom, si esemeskoval s Iľjom Nikulinom, či ho v mužstve vôbec potrebujú. "Až potom som hovoril s Treťjakom. Musíte ma pochopiť, najskôr som sa potreboval ubezpečiť, či má mužstvo potrebuje. Aby som vedel, či mám ísť na dovolenku, alebo isť na majstrovstvá."
      Napriek krutému vyradeniu z play off o Stanleyho pohár je Ovečkin pripravený svojou účasťou v tíme Ruska zlepšiť náladu, nielen sebe, ale aj v zbornej a všetkým priaznivcom. O svojich zraneniach, ktoré ho počas sezóny sprevádzali, nechcel hovoriť. "Nebudem o nich podrobne rozprávať. Boli zranenia, niekoľko zápasov som musel vynechať. Ale teraz stojím pred vami zdravý a vracať sa k tomu nestojí za to."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies