Oveerem vs Arlovski v Rotterdame na UFC FIGHT NIGHT

NETKY.SK • 23 Február 2016, 13:17 • 2 min
Oveerem vs Arlovski v Rotterdame na UFC FIGHT NIGHT

ROTTERDAM - Nebolo by na tom nič zvláštne, iba že obidvaja trénujú v jednom klube Jackson-Winkeljohn MMA Academy.

slovakia

left justify in out

Dvaja zápasníci ťažkej váhy sa spolu stretnú 8. mája na hlavnom zápase UFC FIGHT NIGHT v Rotterdame. Táto informácia nie je z oficiálneho zdroja. Uverejnil ju na svojom Twitteri Jeremy Botter (športový reportér Bleacher Report špecializujúci sa na MMA) ktorý je uznávaným a dôveryhodným zdrojom v MMA.

 

Po tomto poste na Twitteri MMAFighting.com vyhľadalo hlavného trénera Jackson-Winku Grega Jacksona, ktorý o tom hovoril dosť otvorene. Povedal, že je to naozaj pravdivá informácia a že kvôli tomuto ani jeden zo zápasníkov nebude meniť klub. Ale samozrejme budú trénovať v rozličných časoch a s vlastnými trénermi.

 

Ďalšou zvláštnosťou je, že Jackson sa tiež zúčastní zápasu. V roku 2012 bola situácia takáto istá keď na UFC 154 bojovali proti sebe Georges ST-Pierre a Carlos Condit. Len vtedy zostal Jackson v úzadí a nezúčastnil couchovania. Ale teraz hovorí, že Andrei je špeciálny prípad takže bude stáť za ním.

 

Pre Overeema toto nie je prvý prípad keď bude zápasiť proti kolegovi zo svojho tímu. Stalo sa tak v roku 2010 na K1 v semifinálovom zápase WGP, keď zápasil proti Gokhanovi Sakitovi. Obaja boli vtedy tíme Golden Glory.

 

Arlovski momentálne nabral druhý dych vo svojej kariére. Aj keď prehral svoj posledný zápas s dobre rozbehnutým Miocicom, predtým ťahal šnúru šiestich víťazných zápasov. Overeem má za sebou momentálne tri víťazné, naposledy porazil v decembri bývalého držiteľa titulu Juniora dos Santosa. Iba minulý týždeň podpísal svoju novú zmluvu s UFC a hneď na to mu oznámili, že dostane hlavný zápas na UFC FIGHT NIGHT v Rotterdame.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies