Ovečkina vybrali novinári po šiesty raz do prvého All-Star tímu

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 08:31 • 2 min
Ovečkina vybrali novinári po šiesty raz do prvého All-Star tímu

NEW YORK - Ruský hokejista Alexander Ovečkin figuruje po šiesty raz v prvom tíme All-Star NHL, ale premiérovo na poste pravého krídelníka. Rozhodlo o tom hlasovanie Asociácie profesionálnych hokejových novinárov po skončení základnej časti.

slovakia

left justify in out

Líder Washington Capitals je druhým hráčom v histórii po členovi Siene slávy Markovi Messierovi, ktorý sa dostal do tímu hviezdy na viacerých postoch. Kanaďana Messiera zvolili dvakrát ako ľavého krídelníka a dvakrát ako centra.

Ovečkin, ktorého päťkrát zvolili novinári na poste ľavého krídla, dal v 48 zápasoch skrátenej sezóny 32 gólov vrátane 23 v posledných 23 dueloch. Po tretí raz v kariére získal Hartovu trofej určenú pre najužitočnejšieho hráča.

Hviezda Pittsburghu Penguins Sidney Crosby sa dostal do prvého mužstva po druhý raz v kariére. Naopak, svojej premiéry medzi hráčmi prvého tímu All-Star sa dočkali ľavý krídelník Pittsburghu Chris Kunitz, obrancovia P.K. Subban z Montrealu, Ryan Suter z Minnesoty, a brankár Columbusu Sergej Bobrovskij, držiteľ Vezinovej trofeje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona