Ovečkin verí v búrlivú divácku atmosféru na ZOH v Soči

NETKY.SK • 1 Október 2013, 13:00 • 2 min
Ovečkin verí v búrlivú divácku atmosféru na ZOH v Soči

AIRLINGTON - Megahviezda ruského i svetového hokeja útočník Alexander Ovečkin je presvedčená, že zápasy ruskej reprezentácie na ZOH 2014 v Soči budú beznádejne vypredané a fanúšikovia vytvoria "zbornej" výbornú atmosféru.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že keď vykorčuľujeme na ľad, tak na olympijskom štadióne budú plné tribúny. Naši fanúšikovia tam nebudú jesť pukance, ale budú nás hnať dopredu tak intenzívne, že sa budú triasť steny," povedal pre Sovetskij Sport prvý ruský člen štafety s pochodňou s olympijským ohňom, ktorý v utorok zapálili v Grécku. "Atmosféra v Soči bude podobná tej v Kanade. Naši priaznivci nie sú horší ako tí v Severnej Amerike. Dokonca sú lepší, pretože je to ich prirodzené správanie," dodal Ovečkin, ktorý na klubovej úrovni pôsobí v NHL v mužstve Washington Capitals.

Rusov v základnej A-skupine na budúcoročných Hrách XXII. zimnej olympiády v Soči čakajú súboje so Slovincami, Američanmi a Slovákmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies