Ovečkin veľmi túži po príchode Malkina

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 10:23 • 2 min
Ovečkin veľmi túži po príchode Malkina

MINSK - Kapitán hokejisltov Ruska Alexander Ovečkin sa už nevie dočkať príchodu Jevgenija Malkina na svetový šampionát.

slovakia

left justify in out

Zástupcovia Ruskej hokejovej federácie (FHR) v stredu oficiálne požiadali klub zámorskej NHL Pittsburgh Penguins o uvoľnenie útočníka Jevgenija Malkina pre potreby národného družstva na majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku. S dvadsaťsedemročným centrom sa vedenie "zbornej" zhováralo ešte v stredu ráno. Stanovisko hokejistu ani jeho zamestnávateľa zatiaľ nie sú známe. Ak by Malkin posilnil ruský výber na MS, na súpiske by zaplnil posledné voľné miesto. Pittsburgh vypadol v play-off NHL v 2. kole s tímom New York Rangers, Penguins neuspeli v utorkovom rozhodujúcom siedmom zápase na domácom ľade.

 

Príchod kamaráta a reprezentačného kolegu si veľmi želá najmä Alexander Ovečkin. Kapitán Ruska žiari na tohtoročnom šampionáte a myslí si, že by s Malkinom ešte viac vzrástla sila celého tímu. "Daj Boh, nech príde Malkin. Všetci ho očakávame, taký hráč nám pomôže. Je to jeden z najlepších hokejistov na svete pre kolektív i ako individualita," povedal Ovečkin. 

 

Rusov trápia zranenia, v každom z predchádzajúcich duelov musel niektorí z nich odstúpiť pre zdravotné problémy. V stredu s Kazachstanom dohrala zborná v kompletnom zložení. "Vďaka Bohu, že sa nikto nezranil," tvrdil Ovečkin. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies