Ovečkin sa zotavuje z vlásočnicovej zlomeniny v chodidla

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 11:13 • 2 min
Ovečkin sa zotavuje z vlásočnicovej zlomeniny v chodidla

MOSKVA - Liečba vlásočnicovej zlomeniny v ľavom chodidle hviezdy zámorskej hokejovej NHL Alexandra Ovečkina pokračuje bez komplikácií.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný krídelník dohrával sezónu vo Washingtone so spomenutou indispozíciou, s ktorou absolvoval aj štvrťfinálový duel na 77. majstrovstvách sveta proti USA. Podľa Winnipeg Free Press by mohol moskovský rodák stihnúť septembrový kemp Capitals pred začiatkom nového súťažného ročníka.

Víťaz Hartovej trofeje pre najužitočnejšieho hráča sezóny v NHL podľa spomenutého periodika nemá problémy s chôdzou a v blízkej budúcnosti chce začať s postupným zaťažovaním chodidla, venovať sa chce najmä tenisu. Megahviezda zámorskej profiligy sa zranila v šiestom zápase 1. kola play-off zámorskej NHL proti NY Rangers. Ovečkin nechýbal v zostave Capitals v siedmom súboji série, v ktorom si postup vybojovali hokejisti z New Yorku. O tri dni neskôr sa predstavil aj na MS, v ktorom Rusi podľahli Američanom 3:8.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona