Ovečkin sa vrátil do tréningového procesu

NETKY.SK • 4 November 2013, 18:57 • 2 min
Ovečkin sa vrátil do tréningového procesu

WASHINGTON - Elitný útočník zámorského hokejového klubu NHL Washington Capitals Alexander Ovečkin sa po nešpecifikovaných zdravotných problémoch v hornej časti tela opäť zapojil do tréningového procesu. Ruská hviezda absolvovala pondelňajší tréning Washingtonu, referuje o tom portál www.NHL.com s odvolaním sa na CSNWashington.com. Ovečkin trénoval vo formácii centra Nicklasa Bäckströma, na ľavom krídle bol Brooks Laich.

slovakia

left justify in out

Trojnásobný držiteľ Hartovej trofeje pre najužitočnejšieho hráča NHL Ovečkin sa zranil v prvej tretine pondelňajšieho duelu vo Vancouveri a následne vynechal stretnutia proti Philadelphii a Floride. Napriek absencii v dvoch súbojoch je Ovečkin na treťom mieste v poradí kanonierov kanadsko-americkej súťaže, strelil 10 gólov. Capitals odohrajú najbližší duel v utorok doma proti New York Islanders.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies