Ovečkin nemá poškodené väzy v kolene, ostáva v Minsku

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 10:40 • 2 min
Ovečkin nemá poškodené väzy v kolene, ostáva v Minsku

MINSK - Ruský hokejista Alexander Ovečkin vynechá pre zranenie minimálne jeden zápas na majstrovstvách sveta, v utorok nenastúpi proti domácemu Bielorusku.

slovakia

left justify in out

Vyšetrenia hviezdneho útočníka, ktorý sa zranil po zrážke s Nemcom Marcusom Kinkom v záverečnej tretine nedeľňajšieho zápasu, vylúčili poškodenie kolenných väzov. "Je v poriadku. Cíti bolesť, ale lekári mu nohu dávajú dokopy," povedal generálny manažér ruského tímu Andrej Safronov. Lekársku správu o zranení má k dispozícii už aj Washington Capitals. Klub NHL potvrdil, že do začiatku septembrového tréningového kempu bude jeho hviezda stopercentne v poriadku. "Monitorujeme jeho stav a požiadali sme o ďalšie vyšetrenia. Keď budeme mať ich výsledky, budeme vedieť lepšie vyhodnotiť rozsah zranenia," píše sa v klubovom stanovisku Capitals.

 

Stále nie je isté, či Ovečkin ešte zasiahne do priebehu svetového šampionátu. S mužstvom by však mal zotrvať až do konca turnaja. "Aj keby nehral, zostane v Minsku. Nie je len hráčom, ale je lídrom tohto tímu," vyhlásil podľa ruských médií Safronov. 

 

Podľa prezidenta Medzinárodnej hokejovej federácie Reného Fasela bol nedeľňajší incident nešťastnou udalosťou. Disciplinárna komisia turnaja však Kinkovi zastavila činnosť na jeden zápas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies