Ovečkin je už v Prahe, let bol v pohode

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 15:42 • 2 min
Ovečkin je už v Prahe, let bol v pohode

PRAHA 15. mája (SITA) - Hviezda Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin, ktorý sa sám ozval trénerovi Ruska Olegovi Znaroksovi a ponúkol účasť na svetovom šampionáte 2015, pricestoval v piatok predpoludním do Prahy.

slovakia

left justify in out

Na letisku v Ruzyni ho čakal člen ruskej výpravy, zvyšok zbornej cestoval v tom čase vlakom z Ostravy do Prahy.

 

"Let bol v pohode, bez problémov. Ešte neviem, či pôjdem s ruským tímom dnes večer na ľad," povedal podľa Championat.com po prílete do Prahy Alexander Ovečkin, následne pozdravil fanúšikov a prešiel k pristavenému autu. Rusi majú naplánovaný tréning v O2 Arene v piatok podvečer o 18.30 h miestneho času. 

 

Kouč zbornej Oleg Znaroks už má predstavu, kam zaradí hviezdne ľavé krídlo. "Chápem, že to mnohých zaujíma, ale nič vám neprezradím. Po prílete bude pripravený hrať," dodal Znaroks, ktorý pre Ovečkina držal do poslednej možnej chvíle miesto v tíme. Útočník sa stal voľným po prehre Capitals 3:4 na zápasy v semifinále play-off Východnej konferencie NHL s New Yorkom Rangers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies