Ovečkin cítil úspech, vo Washingtone ho pochopili

NETKY.SK • 16 Máj 2015, 14:13 • 2 min
Ovečkin cítil úspech, vo Washingtone ho pochopili

PRAHA - Ruský hokejista Alexander Ovečkin sa po svojom piatkovom prílete do Prahy ponáhľal na ľad O2 Areny, aby si vyskúšal širšie klzisko.

slovakia

left justify in out

Na svetový šampionát do Česka priletel 29-ročný ľavý krídelník krátko po vyradení Washingtonu Capitals v druhom kole play-off s New Yorkom Rangers. Napriek sklamaniu z vyradenia ho motivovala k ceste veľká snaha reprezentovať Rusko.


"Hneď po vyradení som vedel, že chcem prísť. Aj vedenie našej federácie bolo jednoznačne za. Musím sa však poďakovať manažmentu Capitals, že pochopil moju situáciu a nechal ma hneď odletieť. Chcem hrať za svoju krajinu a pre našich fanúšikov. Máme šancu na ďalší úspech," povedal po krátkom tréningu v pražskej O2 Arene Alexander Ovečkin.


Rusko čaká v sobotu semifinále s USA. Prítomnosť Ovečkina v tíme ešte zvýšila silu zbornej. "Musím sa preorientovať na väčšie ihrisko. Aj k tomu slúžil ten tréning, aj keď som bol unavený. Zároveň som si chcel obzrieť halu," doplnil Ovečkin.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies