Ovečkin a Siomin už v Štokholme, Tarasenko a Burmistrov domov

NETKY.SK • 15 Máj 2012, 12:18 • 2 min
Ovečkin a Siomin už v Štokholme, Tarasenko a Burmistrov domov

Ovečkin a Siomin už v Štokholme, Tarasenko a Burmistrov domov - Hokej Zámorské posily z Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin a Alexander Siomin v utorok dorazili do Štokholmu a pripojili sa k ruskej hokejovej zbornej. Vo štvrtok budú trénerovi Zinetulov

slovakia

left justify in out

img

Zámorské posily z Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin a Alexander Siomin v utorok dorazili do Štokholmu a pripojili sa k ruskej hokejovej zbornej. Vo štvrtok budú trénerovi Zinetulovi Biľaletdinovovi k dispozícii na štvrťfinálový zápas MS, o tom proti komu to bude, sa dozvedia večer po záverečných zápasoch základnej B-skupiny.
      Príchod oboch útočníkov na druhej strane znamenal koniec účasti na MS pre Vladimira Tarasenka z SKA Petrohrad a Alexandra Burmistrova (Winnipeg Jets), pre ktorých už miesto v tíme nezostalo.
      Burmistrov nad svojím predčasným koncom na šampionáte vyjadril rozčarovanie. Sklamalo ho, že hoci bol v dejisku MS od začiatku turnaja, ani raz nedostal šancu. "Či som veľmi sklamaný? Poviem to tak, že som sklamaný," vyjadril sa v rozhovore pre portál Vsesport a dodal: "Ani v minulom roku som sa nedostal na súpisku, zápasy som sledoval len z tribúny. Ani vtedy, ani teraz mi však nič nevysvetlili. So Zinetulom Biľaletdinovom som nehovoril. Všetko čo sa stalo na tomto šampionáte okolo mňa, nechápem. No aj tak budem do zbornej chodiť, pokiaľ ma pozvú."

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies